16 Haziran 2016 Perşembe

Herbalife beylikdüzü 0536 846 97 05


Beylikdüzüne yeni bir beslenme kulübünü açtık artık beylikdüzü halkına dahada yakınız. Hem yüzü yüze görüşme sağlamak hemde herbalife ürünlerini anlatmak ve  hedefine ulaşmış müşteri memnumiyetini sağlamak bize ulaşın .

Herbalife beylikdüzü adress:

cumhuriyet mah .erdemli cad. 
demirromans sitesi no 12  Migrosun yanı.

www.herbalfitbeden com .
whatsapp 0536 846 97 05
irtibat:Osman yetkil

25 yorum:

  1. Beylikdüzünde olması çok iyi oldu evim oraya çok yakın birebir görüşerek ürünleri kullancam .

    YanıtlaSil
  2. ürünleri sizden nısıl alabilirim kredi kart geçerlimi.

    YanıtlaSil
  3. cumhuriyet mah duragından 5 dakka yürüme mesafesiinde demir romans evlerinin altında .

    YanıtlaSil
  4. herbalifenin shake si cayı ve aloverası çok güzel hem zayıflılık hem sağlık hemde hazım rahat oluyor tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. 1.72 boyumda 105 kilodayım bu fazla kilolardan kurtulmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  6. kulübümüz beylikdüzünde yeni açılmıştır burda sabaharı kahvaltı sistemi ile (shake,cay,alovera)vermekteyiz bizim gözetimimizde uygulanmaktadır .ve çok iyi sonuç aldıran bu sisteme beylikdüzü halkını beklemekteyiz.kilo vermenin adresi herbalifedir.

    YanıtlaSil
  7. kulübümüz beylikdüzünde yeni açılmıştır burda sabaharı kahvaltı sistemi ile (shake,cay,alovera)vermekteyiz bizim gözetimimizde uygulanmaktadır .ve çok iyi sonuç aldıran bu sisteme beylikdüzü halkını beklemekteyiz.kilo vermenin adresi herbalifedir.

    YanıtlaSil
  8. Beylikdüzü bizimkente oturuyorum arkadaşım sizin kulube geliyor ve çok iyi kiloda verdi .bende gelmek istiyorum orda aynı zamanda konuşarak bilgi ve motive etmek inaılmaz olarak buluyorum.

    YanıtlaSil
  9. shake çay içtim ilk ay 4 kilom 2 ay 5 kilomdan verdim 20 cm incelme oluştu şimdi herbalife 24 sporcu ürünleri kullanıyorum .kendimi çok iyi hissediyorum.tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  10. Benim boyum 1,72 kilom 63 1 ay sonra nişanım var.vermek istediğim 7/8 kilo ne yapmam gerekiyor .beylikdüzündesiniz .sizile birebir görüşmek istiyorum...

    YanıtlaSil
  11. 10 yaşında kilo problemi olan kızım için herbalife ürünleri uygunmudur? Birde fiat bilgisi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  12. Ben ürünü aldım çikolatasını, tadı kötü ama kallanabiliyorum surum şudur.shekimi sadece su ile yada sadece süt ilemi içicem yoksa süt ve su ile ikisini karıştırıp shake ilave edipmi içicem?

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar:) Ben 19 yaşında 1,56 boyunda ve 65 kiloyum.Bu ürünü kullanmak istiyorum ne öneriyorsunuz acaba?

    YanıtlaSil
  14. Herbalife ürünlerini kullandım ilk ay kilo verdim 2 ay kilo vermem azaldı fakat danışmanım ın desteği ile beni aydınlatdı vazgeçmedim sıklaşma yaşadım vede devam ediyorum ürünlere .bu işte çok kararlıyım.

    YanıtlaSil
  15. Ben beylikdüzünde oturuyorum .çocuğumu emziriyorum bu ürünleri kullansan bir sakıncası olurmu?

    YanıtlaSil
  16. 22 yaşında bir genç kızım ve bu yaşıma kadar arkadaşlarımın giydikleri yaptıklarına imrenmekle geçti daha ötesi var mı doğru düzgün iş bile bulamadım kilolu olduğum zaman da öz güven sıfırdı 1 yıl boyunca dış dünyayla irtibatımı kestim göreceksiniz ve bende bunu başarıcam dedim ve gerçekten başardım ilk hedefim 78 tü şimdi 66 yım 88 kg den düştüm ve artık asıl hedefim 58 şimdi Allah’a a şükür işim de var pantolonu giyebiliyorum beni ancak kilolu olanlar anlar 1 yıl boyunca bir kıyafet bile almadım 66 kg görünceye kadar alışverişe gittim bir tane pantolon almak için ve 26 beden olmuşum aynanın karşısında ağladım resmen isteyen para rızası desin isteyen şöyle desin İnan’ın o anki mutluluğumu tarif bile edemem Bunu sizinle paylaşmak istesim.

    YanıtlaSil
  17. Yorumları okudum memnun olan'da var olmayanda var ben bir saglik calişaniyim defalarca mide balonu taktirdim diyetler sporlar birakinca fazlasiyla kilo aldim yakin bir arkadasim kullandi ondan guc alarak arastirarak kulanmaya basladim cok mumnunum zamanim yok yapip cantama koyuyorum arabada hastanede 2 dk is biyiyor duzenli yuruyus arada yogurt yeşil elma salatalik meyve tukettim sebze de su cok onemli en onemlisi sade kahye metebolizmayi calistiriri sabah ilk su sonra kahve sonra herbalife sonra yuruyus 102 kg şu an 82 kiloyum devam ediyorum halen bakin bunu birakinca kilo aliyorsun diyenlere söylüyorum Diyeti birakip pizza,hamburger,kebap,cukolata,pasta yersen kilo alirsiniz tabi ürün sihirli bir ürün değil ölene kadar çokca yemek yiyelim onu bunu götürelim sonra kilo alalım bunuda herbalife ürünü yaptı diyelim. Bunu bırakinca da hunharca yersen tabiki kilo alirsiniz onemli olan saglikli duzenli beslenmek alişkanlik haline getirip bilinçlenmektir.

    YanıtlaSil
  18. Beylikdüzü İstanbul'un gecekondu yapılaşması olmayan nadir ilçelerinden birisidir. Toplu konut projeleri ve lüks sitelere ev sahipliği yapan ilçede belediyenin yaptığı araştırmaya göre, yaşayanların yüzde 40'ının üniversite mezunudur. Beylikdüzü İstanbul'un en kozmopolit ilçelerinden biridir, bu özelliği bir Türkiye mozayiği gibidir ve ilçede hatırı sayılı sayıda yabancı vatandaş da ikamet etmektedir. Beylikdüzü ilçesi kişi başına 10M²'yi aşan yeşil alanları ile bir Avrupa kenti standartındadır. Beylikdüzü ilçesinin hemen hemen her sokağı ve caddesinde simetrik aralıklarla ağaçlar bulunmaktadır. Geniş caddeleri, bulvarları, kaldırımları ve yeşil alanları ile Beylilkdüzü İstanbul'un planlı kentleşmiş yeni yüzünü temsil etmektedir. Beylikdüzü daha da yeşilleşmeye devam etmektedir. Cumhuriyet Mahallesi ve Adnan Kahveci Mahallesi arasında kalan dev vadide Yeşil Vadi Botanik Parkı yapımı sürmektedir. Kumkapı'da bulunan İstanbul Su Ürünleri Hali, Beylikdüzü ilçesi Gürpınar sahiline taşınmıştır. Bu durum ilçede yaşayan çevreye duyarlı kişilerin Su Ürünleri Hali'nin körfezi ve sahili kirleteceği ve Beylikdüzü'ne trafik yükü getireceği için büyük tepkisine yol açmıştır.

    YanıtlaSil
  19. Beylikdüzü'ne ulaşım ilçeye Metrobüs hattının uzatılması ile rahatlamıştır. Metrobüs ile Beylikdüzü'ne 24 saat ulaşım mümkündür. Beylikdüzü Zincirlikuyu arası Metrobüs ile ortalama 60 dakika sürmektedir. Metrobüs dışında ilçeye Taksim'den ekspres otobüsler hareket etmektedir, 145T otobüsü Taksim'den doğrudan Cumhuriyet, Barış, Büyükşehir mahallelerine, 145M otobüsü ise Taksim'den doğrudan Adnan Kahveci mahallesine gitmektedir. Beylikdüzü ilçesi E-5 karayolu üzerinde yer aldığı için Yenibosna ve Bakırköy kalkışlı Büyükçekmece yönüne giden tüm toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.

    Ayrıca yakın gelecekte Beylikdüzü-Bakırköy Metrosu'nun Ulaştırma Bakanlığı tarafından temelinin atılması planlanmaktadır. Bu hat aynı zamanda Yenikapı - İncirli Metro hattına bağlanacaktır.

    Beylikdüzü Atatürk Havalimanı'na 13 KM uzaklıktadır. Beylikdüzü'den TEM'e (Avrupa Transit Karayolu) Hadımköy ve Esenyurt olmak üzere 2 adet bağlantı yolu vardır.

    YanıtlaSil
  20. beylikdüzü ofisinize geldim. yardım eden bi,r üye oladu bunun için tşşkürü birt borç bilirim

    YanıtlaSil
  21. kahvaltı üyesi olmak istiyorum aylık ne kadar ?ve ne kadar kilo verebiliyoruz.

    YanıtlaSil
  22. herbalife kullandım ılk zaman teretdüt ettim biraz zorlandım ilk 3 gün alıştıkdan sonra tokluk hissi verdi bana kilomda da düşüş oldu çok mutluyum.

    YanıtlaSil
  23. Ürün kullanmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  24. sPORSU BESLENMESİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİZ?

    YanıtlaSil
  25. Shake almak istiyorum Herbalife Beylikdüzü ofisiniz nerede?

    YanıtlaSil

Herbalife sefaköy 0536 846 97 05

Herbalife Sefaköy şubesinde kilo alma ve kilo verme programına olarak size yardımcı olabiliriz bize ulaşın Size yardımcı olalım